petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Vardar – Barselona u polufinalu, šta o tome kažu trener i kapiten „crveno-crnih“

Ekipa Vardara u polufinalu Lige Šampiona za protivnika je dobila tim Barselone, dok drugi polufinalni par čine PSŽ i Vesprem. Polufinalne utakmice na programu su 3. juna, a mesto odigravanja ovog  F4 turnira je nemački grad, Keln.

Povodom određivanja polufinalnih parova javnosti su se obratili trener i kapiten makedonskog tima, Raul Gonzalez, odnosno Stojanče Stoilov.

„Dobili smo Barselonu i moraćemo da igramo mnogo dobro od prve do poslednje minute. Što se mene tiče nisam želeo da izvučemo ekipu Vesprema, jer smo sa njima odigrali mnogo utakmica tokom ove sezone. Barselona je izuzetno jak rival, bili su prvi u grupi, imaju sjajne golmane i poseduju kvalitet u svakom delu tima. Biće to interesantan i težak duel za nas, ali ukoliko ponovimo igru kao protiv Flensburga, možemo da se plasiramo u finale“, rekao je Gonzalez.

„Nisam želeo da se u polufinalu susretnemo sa ekipom PSŽ-a, jer imaju mnogo igrača koji mogu da reše utakmicu u svoju korist. Igraćemo protiv Barselone, to je tim kojeg mnogo respektujemo i dobro poznajemo. Izazov je veliki, ali imamo dovoljno vremena da se pripremimo i fizički i psihički. Kada smo već stigli u Keln, daćemo sve od sebe da stignemo do pobede“, izjavio je kapiten „crveno-crnih“, Stojanče Stoilov.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje