petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Vašington Komandersi – Majami Dolfinsi – Najava meča

Poslednji meč za danas. Vašington na svom terenu dočekuje Majami Dolfinse. Veliki favorit je Majami sa kvotom 1,25 dok je margina za gemove postavljena na 50,5.

Ovde ćemo biti kratki. Vašington je svoju sezonu prosuo. Protiv top timova su igrali na jedan posed, a one utakmice koje su morali da dobiju su izgubili. Kobni su bili porazi od Njujork Džajantsa, dva puta. Ron Rivera kako stvari stoje neće biti trener sledeće godine, a u međuvremenu otkaz je dobio i defanzivni Džek Del Rio. Atmosfera je loša, tim je u padu i jedina svetla tačka je Erik Bienemi i njegov posao sa rukijem Semom Hauelom. Ima potencijala momak i ako se sa njim bude radilo kako treba i ako ga pre svega okruže dobrom ekipom, onda će nešto i biti.

Majami sa druge strane fino gura. Trenutno su prvi u diviziji za dve pobede više u odnosu na Bafalo Bilse. Ove utakmice u kojima su veliki favoriti su rešavali bez problema, no problem su utakmice protiv top timova. Takve utakmice Majami je uglavnom gubio.

Mi ovde vidimo još jedan under. Margina nagoveštava da bi ovde mogla biti rapsodija poena, ali mi se ne slažemo. Prvo, odbrana Majamija se od dolaska Džejlena Remzija znatno pojačala. Mnogo bolje štite svoju zonu, počeli su da oduzimaju lopte protivnicima, pa eto Majami na poslednje četiri utakmice nije dozvolio više od 20 poena.

Sa druge strane forma Tue kvoterbeka Majamija je u padu. Čini se da su počeli da ga čitaju polako, a i Vašington je ostao bez defanzivnog koordinatora, što znači da će odbrana barem malo da se trgne.

Po nama under na ovu previsoku marginu

Predlog za klađenje: Manje od 50,5 poena.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje