petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Hjuston Teksansi – Denver Bronkosi – Najava utakmice

Veoma zanimljiv meč danas odigraće se u Hjustonu gde će Teksansi ugostiti Denver Bronkose. Ova utakmica ima veliki imapkt na plej of sliku i od velike je važnosti. Kladionice su prednost dale Hjustonu. Njihova pobeda se plaća kvotom 1,60 dok je margina za poene postavljena na 47,5.

Svi znamo bajku o Pepeljugi, i tako bi se mogla opisati sezona za Hjuston. Hjuston je u ovu sezonu ušao bez ikakvih ambicija, sa novim trenerom i stračnim štabom. Došao je Demiko Rajans koji nema nikakvog iskustva kao glavni trener, a na sve to dobio je i ruki kvoterbeka u vidu Si Džej Strauda. Počelo je tiho, no kako je sezona odmicala Hjuston je počeo da niže pobede i sada su u realnoj priči za plej of.

Si Džej Straud igra u neverovatnoj formi. Sistem koji su napravili oko njega mu apsolutno paše, te ovaj mladi kvoterbek igra iznad svih očekivanja.a Gotovo sigurno je da će biti ruki godine. Napad Hjustona koji je sastavljen od iskusnih veterana igra veoma dobro i apsolutno su zasluženo tu gde jesu.

Denver sa druge strane nakon onog očajnog starta i onog poraza od Denvera konačno prodisao. Četa Šona Pejtona je prodisala. Odbrana je zategla redove, Rasel Vilson pronašao konekciju sa svojim risiverima i Denver je vezao pet pobeda.

Mi moramo dati prednost Denveru samo zbog odbrane. Odbrana Denvera je prošle sezone bila među pet najbolji i u poslednje vreme igra na tom nivou. Videćemo da li će napad Hjustona tako lako do poena. Čini se da se sve radi za Strauda i da odbrana malo pati.

Mišljenja smo da bi to Denver mogao da iskoristi, jer kao što smo rekli odbrana radi fenomenalan posao i mladi Straud do sada nije igrao protiv ovakve odbrane. Rasel Vilson je konačno proigrao, vratilo se samopouzdanje svima u napadu i realno je da će Denver do tri tačdauna.

Predlog za klađenje: Denver više od 20,5 1,85 Maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje