petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Važne promene u bolivijskom timu pred večerašnji meč!

Od 22:15 se u okviru Bolivijske Prve lige (Apertura), igra susret između novog prvoligaša ekipe Destroyeros i jednog od najtrofejnih klubova ove države, Bolivara.

Destroyerosi su u novu sezonu ušli sa skorom 2-0-2 i gol razlikom 6:10. Na domaćem terenu odigrali su dva meča i ostvarili dve pobede uz gol razliku 4:1.

Ekipa Bolivara predstavljaće Boliviju u ovogodišnjem izdanju Kopa Libertadoresa, a prvi meč u grupi ih očekuje već kroz par dana protiv Emeleka, protiv koga vide svoju šansu za što bolji plasman u grupi, pa je trener Bolivara odlučio da na ovo gostovanje odvede B postavu, očekuje se da počne sledećih 11 igrača: Jacsson Wichnovski; Edemir Rodríguez, Ronald Eguino, Pablo Pedraza, Leonel Morales; Hernán Rodríguez, Leonel Justinian, Jaime Arrascaita, Erwin Saavedra; Moisés Villarroel, Juan Fierro. Tim Bolivara je vodeći sa 3 pobede i 1 porazom i gol razlikom 11:4. Poraženi su u derbi susretu sa ekipom The Strongest u prošlom kolu.

Uz sve to ekipa Bolivara mora da se prilagođava klimatskim promenama, oni svoje mečeve igraju u La Pazu na nadmorskoj visini od 3640m gde je sada oko 13 stepeni, a meč se igra u Santa Kruzu na moru, gde je temperatura ovih dana i do 31 stepen.

Zbog svega navednog smatramo da domaćin ako ništa drugo može ostati neporažen na ovom meču, kvota na igru 1X&2+ je 1,75, a mi smatramo da ima jako veliku vrednost pod ovakvim uslovima igre.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje