utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Večiti“ kažnjeni: Zvezda bez severa, Partizan bez Grobara u CG

Dva najpoznatija srpska kluba, Crvena Zvezda i Partizan, kažnjeni su odlukom UEFA-e za dva zasebna slučaja, a kazna se najviše odnosi na navijače jedne i druge ekipe.

Crveno-beli neće moći da računaju na severnu tribinu tokom revanš utakmice 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv kazahstanskog Irtiša, s’ obzirom da su kažnjeni zbog skandiranja “UEFA Mafija, Kosovo je Srbija“ tokom duela sa Florijanom u prvom kolu. Takođe, povod za ovakvu kaznu jeste i vređanje LGBT populacije tokom iste te utkamice. Prva utakmica igra se u Kazahstanu 13. jula, dok nas revanš očekuje tačno nedelju dana kasnije u Beogradu.

Sa druge strane, beogradski crno-beli neće uopšte moći da računaju na svoje navijače tokom revanš utakmice sa podgoričkom Budućnosti, pošto je tek sada ozvaničena kazna zbog skandiranja “Kosovo je Srbija“ tokom utakmice 2. kola kvalifikacija Lige Šampiona održanoj u Beogradu, 14. jula prošle godine. Prva utakmica dvomeča Partizan – Budućnost očekuje nas sutra, dok će revanš u Podgorici biti odigran 18. jula.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje