nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Velika nagrada Monce – Najava kvalifikacija

Danas su na programu treći trening i kvalifikacije pred trku za Veliku nagradu Monce. Na prva dva treninga dominirao je Ferari, a ostaje nam da vidimo šta će se zbiti n trećem.

Trka u Monci je zapravo dom Ferarija i za očekivati je da će vozači Ferarija biti dodatno motivisani. To se odnosi pre svega na Šarla Leklera koji je do skoro bio u trci za titulu, ali od toga na kraju nije bilo ništa.

Staza u Monci je prava trkačka i Ferari bi tu trebao da ima dobre rezultate. Uzdamo se u to da će Ferštapenu možda manjkati malo ambicija, jer je slavio u Belgiji i Holandiji pre svojim navijačima. On je uspeo da odbrani svoj dom, a sad je red na Leklera.

Lekler je ove sezone ako ništa drugo pokazao da zna kako se voze kvalifikacije. Nebrojano puta je osvojio pol poziciju i mi smatramo da po ovoj neverovatnoj kvoti vredi probati sa njegovim osvajanjem pol pozicije.

Predlog za klađenje: Lekler pol pozicija 3,50

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. Automoto sport je sport na koji se ulaže simboličan novac, čisto da bi praćenje trke bilo zanimljivije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje