petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Velike gužve u grupama Srbije i Hrvatske pred poslednje kolo kvalifikacija!

Posle današnjih utakmica 9. kola u grupama D i I, dobili smo još veće zaplete, tako da nas u ponedeljak čeka zanimljiv dan, a igraće se i dve utakmice konkurenata, tako što će u grupi D Vels biti domaćin Rep. Irskoj, a Ukrajina, reprezentaciji Hrvatske.

Posle odigranog 9. kola u grupi D, Srbija ima 19 bodova, Vels 17, a Rep. Irska 16. Najbolju poziciju pred zadnje kolo ima Srbija koju na Mundijal vodi pobeda nad Gruzijom, ali ići će direktno i ako kiksne protiv Gruzije, ali ako Vels i Rep. Irska igraju nerešeno. Posle Srbije koja je glavni favorit za direktan plasman, bolju poziciju ima Vels od Rep. Irske, pošto ima bod više i domaćin je u međusobnoj utakmici u poslednjem kolu.

U grupi I posle devetog kola Island ima 19 bodova, a Ukrajina i Hrvatska po 17. Island ima daleko najbolju poziciju pošto ga svaka pobeda nad tzv. Kosovom vodi na Mundijal. Kako stvari stoje Ukrajina i Hrvatska će se nadati kiksu Islanda, ali su veće šanse da će njihova međusobna utakmica u Ukrajini, odrediti koji će od ova dva tima ići u baraz.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje