četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Vezista Junajteda produžio ugovor

Iskusni 35-godišnji vezni fudbaler Mančester Junajteda, Majkl Kerik produžio je svoj ugovor sa klubom na još godinu dana, te će nastupati u redovima „Crvenih Đavola“ i u sezoni 2017/2018.

„Na fantastičan način smo završili sezonu, pridodali smo trofej Lige Evrope u naše vitrine. Sada sam i dogovorio nastavak saradnje zbog koje mi je posebno drago, jer ću nastaviti svoje putovanje u ovom sjajnom klubu“, rekao je Kerik.

Svoje zadovoljsto zbog obnove ugovora sa Kerikom, nije krio ni menadžer Mančester Junajted, Žoze Murinjo.

„Uživao sam ove sezone u saradnji sa Majklom. On je jedan pravi profesionalac. Ne samo što je odličan fudbaler, već je i fenomenalna ličnost i pravi uzor mladim igračima u našem timu. Izuzetno sam zadovoljan što smo ugovorili nastavak saradnje sa Majklom“, izjavio je portugalski trener.

Kerik je u ekipu Mančester Junajteda stigao 2006. godine iz redova Totenhema i do sada je sa „Crvenim Đavolima“ osvojio pet naslova prvaka „Premier League“, po jednu titulu Lige Šampiona i Svetskog klupskog prvenstva, dva „League Cup, jedan „FA Cup“ i šest naslova osvajača „Community Shields“.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje