subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Viborg i Odense bore se za ključnu pobedu u poslednjem kolu!

➡️ DANSKA: Superliga
🇩🇰 15:00 Viborg – Odense 3+ (1.67)

Viborg se bori za sedmo mesto, što će rezultirati utakmicom playoff-a protiv FC Kopenhagena ili FK Nordsjelanda za put u kvalifikacije Konferencijske lige za sledeću sezonu. Nedavni rezultati nisu bili za pohvalu. Viborg je savladan u poslednja 3 meča, samim tim u ovom meču primorani su da pobede. Međutim, neće moći da računaju na nekoliko igrača: Jakob Bonde (25/1 M), Jamie Jacobs (8/0 M), Magnus Westergaard (22/1 M) i Lucas Lund (17/0 GK) su povređeni.

Sa druge strane, Odense ima male šanse za opstanak. Kriterijumi za misiju opstanka su vrlo jasni, Odense mora da pobedi, dok Lyngby mora da izgubi na gostovanju Hvidovreu. Izgleda teško, ali nije nerealno. Odense je kasno počeo da se budi, na poslednja 2 meča, ostvarili su 2 vezane pobede, to je ujedno i prvi put u sezoni. Sa novom formacijom i svežom postavom, počeli su vrlo dobro da igraju.

Naizgled, Viborg ima lak zadatak, međutim u praksi nije tako. Odense je savlado u prošlom meču Randersa, gde je viđena odlična borba i puno motivacije kod igrača. Na drugoj strani, Viborg nije zablistao kada je trebalo, tako da su sami sebe stavili u nezgodnu situaciju. Sve u svemu, obe ekipe primorane da ostvare pobedu, tako da ćemo igrati na golove. S obzirom da nas očekuje napadačka igra, probaćemo sa tipom 3+, na manji ulog igramo G2+ (2.45). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje