subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Petak)

Danas počinje rasplet u Superligi Srbije.Poslednje kolo u plej autu je na programu.

Jedna ekipa je sigurni učesnik druge lige, a to je Radnik iz Surdulice, a ko će im se pridružiti, e to je već jako zanimljivo.

Da se ne bi bavili brojnim potencijalnim kombinacijama, od kojih će nas zaboleti glava, mi ćemo igrati meč gde je situacija malo jasnija.

18:30h Voždovac- Radnik Surdulica

Ovde je jasna situacija. Voždovac mora da dođe do pobede. Nažalost čak i ta pobeda im ne garantuje baraž,nego moraju da čekaju ishod meča u Ivanjici. Ipak, ono što je do njih, moraju da urade, a to je pobeda. Totalno pogrešna politika poslovanja je dovela do ove situacije. Nakon sjajnog prvog dela sezone gde su bili na plej of mestu, tokom zime su prodali par veoma bitnih igrača i usledio je potop. U drugom delu nisu ličili na sebe, sve sami porazi i padanje na tabeli. Iz kola u kolo su sve više klizili na tabeli, da bi došli do ove situacije. Nalaze se na predposlednjem mestu sa najgorom situacijom u vezi opstanka. Dakle, ovde im treba pobeda. Iz tog razloga očekujem da svim silama krenu napred, očekujem da napadaju od prvog minuta, kako bi došli do što ubedljivije pobede, tj kako bi svoju situaciju rešili tj osvojili bodove i onda prebacili pritisak u Ivanjicu. Naravno, ovakva ofanzivna igra može da bude mač sa dve oštrice, jer oni nemaju previše jaku odbranu.

Sa druge strane, Surdulica je svoju situaciju rešila. Kao što sam gore napisao oni su odavno učesnici druge lige. Oni ovaj drugi deo igraju manje više rekreativno, jer se njihova situacija nikako ne može promeniti. Naravno, igraće i ovaj meč sa motivom da ostvare neki rezultat, neverujem baš da će tako lako propustiti Voždovac. Prva dva duela ove sezone protiv Voždovčana su uspeli da postignu makar jedan gol, a nešto tako očekujem od njih i na ovom meču. Naravno, odbrana će igrati glavnu ulogu, jer je ona katastrofalan deo tima i zaista je teško očekivati da ostane netaknuta.

Prognoza: Mogli bi da vidimo jedan efikasan duel.

Predlog: 3+ @ 1.60

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje