petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Vimbldon ATP: predlozi za 4. jul

Danas su na programu 32 meča drugog dela žreba na Vimbldonu u muškoj konkurenciji.

Srbija će danas na terenima Vimbldona imati trojicu predstavnika: Novak Đoković se sastaje sa Slovakom Martinom Kližanom, a Janko Tipsarević sa Amerikancem Džereldom Donaldsonom. Oba naša tensera ulaze kao veliki favoriti i trebamo očekivati njihov lak prolaz u narednu fazu. Treće srpski predstavnik je Dušan Lajović koga očekuje duel sa Grkom Stefanosom Ticipasom, gde Lajović ima ulogu blagog favorita.

Predlog: 16:00 E. Donskoj – A. Zverev HG2 (+7.5) kvota @1.75 Maxbet (Duel 98. i 12. igrača na ATP listi u kome Zverev ima ulogu velikog favorita. Donskoj je igrao dobro na turniru u Ilkleju, ali ga je sa 2:0 zaustavio Mađar Fusovič. Zverev je došao do polufinala u Hetergenbošu gde ga je zaustavio Žil Miler i do finala u Haleu gde je poražen od Rožera Federera. Pobeđivao je na tim turnirima, ponekad i vrlo lako igrače koji su po kvalitetu iznad Donskoja, pa i danas treba očekivati ubedljivog Zvereva i njegov lak plasman u narednu fazu).

Dodatak 5: Treba očekivati da će i Novak Đoković osvojiti 9 ili više gema od Martina Kližana, kao i prolaze J. Tompsona, F. Lopeza, H. M. Del Potra i Dudija Sele u narednu fazu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje