petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Vimbldon Dan 5: Predlog za klađenje – Petak 2. Jul

Treće kolo Vimbldona nam donosi duel između domaćeg igrača Danijela Evansa i mladog Amerikanca Sebastijana Korde. Na naše veliko zaprepašćenje kladionice su ovde postavile egal kvote i mi se sa tim apsolutno ne slaženo. Postoji ogroman value u pobedi Evansa, i u narednih par rečenica će te videti i razloge.

Prvi razlog za igranje na Evansa je iskustvo. Kada kažemo iskustvo mislimo na iskustvo igranja na travnatim terenima. Mlađani Korda je odigrao svega šest mečeva u svojoj karijeri na travi. Evans sa druge strane stara lisica koja najviše voli da igra na travi. U svojoj karijeri možda nema mnogo titula, ali na ovoj podlozi se niko nije naigrao protiv njega.

Razlog za ovakve kvote su ove dve pobede koje je Korda ostvario, a one i nisu bile neke. Mladi Amerikanac je pobedio De Minora, koji je na Vimbldon došao vidno umoran, jer je osvojio titulu u Kvinsu. Nakon toga, usledila je pobeda na Hoangom koji spada u čelendžer igrače. Dakle, ništa jako, ništa specijalno.

Evans sa druge strane već igra u kontinuitetu na travi. Nije propustio maltene nijedan turnir i to ga čini veoma opasnim. Čini se da je sve podredio Vimbldonu i za sada igra sjajano. Odličan je bio protiv Felisijana Lopeza koji ume da bude opasana na travi, a Lajovića je rešio veoma lako.

Biće zanimljivo videti kako će Korda odgovoriti na veoma čudan stil igre Evansa. Britanac dosta miksuje. Ima neverovatan slajs koji veoma nisko odskače, sjajnu igru na mreži i to je igra sa kojom Korda do sada nije imao priliku da se susretne. Njegovi protivnici su do sada bili uglavnom igrači koji vole da prebacuju, ali danas to neće biti slučaj i to je naša šansa.

Naravno, nikako ne treba zanemariti britansku publiku koja će iz sve snage da bodri svog igrača.

Sve navodi na pobedu Evansa i na ovu kvotu igra se i po cenu pada, jer je barem na ovoj podlozi za klasu iznad u odnosu na mlađanog Kordu.

Predlog za klađenje: Pobeda Evansa 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje