četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Vimbldon: Dan 6 – Predlozi za klađenje

14:30 Alkaras – Jari 32,5 + 1,72

Treća runda Vimbldona donosi meč između Karlosa Alkarasa i Nikolasa Jarija. Kladionice maksimalno favorizuju Alkarasa sa kvotom 1,15 dok je margina za gemove postavljena na 33,5.

Alkaras je pokazao ove godine na travi da brzo uči, ali da ima još mnogo da nauči. Svaki njegov meč na travi ove godine je imao uspone i padove i to protivnici samo moraju da iskoriste. Naravno, to je lakše reći nego učiniti, ali ne može se osporiti da se mladi Španac „nudi“ svojim protivnicima. Zbog ovako niskih kvota na njegovu pobedu, kladionice daju dosta niže margine i to je upravo ovde slučaj.
Jedan Miler je juče uspeo da istera preko 30 gemova, a on je igrač koji ni približno ne igra dobro kao Jari u poslednje vreme. Čileanac ima sve da ovaj meč napravi dramatičnim. Samopouzdanje, dobar servis, dobra igra na mrežu, prosto može da namuči Španca koji jeste dobar, ali na travi je najslabiji.

16:00 Frensis Tiafo – Grigor Dimitrov 39,5+ 1,70

Duel između Tiafoa i Grigora Dimitrova je baš baš izjednačen. I jedan i drugi su na Vimbldon došli u sjajnim formama. Tiafo je uzeo Štutgart, dok je Dimitrov igrao jako dobro u Kvinsu gde ga u završnici dobija Alkaras. Imao je sijaset šansi u tom duelu.
Po prikazanom do sada zaista se očekuje dobar meč. I jedan i drugi vole da igraju dramatične mečeve, te je zaista teško zamisliti da će neko od ove dvojice dobiti sa 3-0.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje