subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Teško daju golove, a danas su bez tri najbolja strelca tima!

Jedan tim jako teško daje golove, danas neće imati na raspolganju svoja tri najbolja strelca. Meč okvirno možete preuzeti do 17:30, a predložena kvota je 1,70, uz predlog na manji ulog 2,90.

Brammapojkarna je konačno malo stabilizovala svoje nastupe i deluje da ove godine mogu da opstanu u ligi i ne budu klasičan ,,jo-jo“ klub koji stalno ide iz ranga u rang, jer se radi o jednoj jako dobroj akademiji koja je napravila puno dobrih igrača. Trenutno su na 8.mestu sa skorom 6 pobeda, 1 remi i 6 poraza uz gol razliku 16:18. Na svom stadionu imaju 2 pobede, 1 remi i 3 poraza uz gol razliku 6:7. U poslednja dva meča poraženi su od Hamarbija i AIK-a. Danas je tim kompletan.

Ekipa Degerfors-a se nalazi na 13.mestu sa skorom 3 pobede, 2 remija i 9 poraza uz gol razliku 14:36, oni su ubedljivo najlošija odbrana cele lige. U gostima do sada 6 poraza na isto toliko mečeva, uz gol razliku 3:24. Ono što će za njih biti veliki problem danas jeste pitanje – ko će da postigne gol, jer im izotaju trojica najboljih strelac tima, to su napadači Dijan Vukojević (16u/5g/1a), reprezentativac Kostarike Diego Campos (16u/3g/4a) koji je i prvi asistent tima , a faliće i vezni igrač Rasmus Örqvist (15u/3g/1a).

Mišljenje urednika: Defintivno imamo susret dva tima gde je domaćin blagi favorit i koji je po nama danas u velikoj prednosti, gosti i inače teško daju golove, a danas bez svoja tri najbolja strelca jednostavno teško da će moći do gola protiv odbrane koja je na svom terenu na 7 mečeva primila samo 7 golova, odbrana gosta je užasna pa verujemo da možemo da vidimo prolazak igre 1X&2+ po kvoti 1,70. Ukoliko volite da veće kvote, pokušajte sa igrom G0 golova po kvoti 2,90.

1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje