petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Vimbldon: Predlog za klađenje 2 – Ponedeljak 3. Jul

Startuje Vimbldon. Prvi meč u ovom prvom udarnom terminu koji je nama zapao za oko odigraće Andrej Rubljov i Maks Pursel. Rubljov apsolutni favorit sa kvotom 1,07 dok je margina postavljena na 31,5.

Rubljov je jedan od zahvalnijih igrača za overe na grend slemovima. On spada u one tenisere koji i te kako osciluju tokom mečeva i nema tu tendenciju da „razbija“ svoje protivnike. Uglavnom kada je postavljen za visokog nosioca na najvećim turnirima u prvim rundama odigra neki dramatičan meč i nas ne bi začudilo kada bi to danas bio scenario.
Odigrao je jedan pripremni turnir u Haleu gde je stigao do finala, no jedno je Hale, a potpuno drugo Vimbldon.

E sad, Pursel je jako zanimljiv igrač. Činjenica je da je čelendžer igrač i da ume da upadne u kanal, ali svojom agresivnom igrom i te kako može da napravi haos ovde. Ima jako dobar servis, odličan volej i to su stvari koje se cene na travi. Pokušavaće da skraćuje poen što je više moguće i ovde bi mogao da napravi kuršlus.

Rubljov u svojoj karijeri na Vimbldonu ima samo jedno červrto kolo iz pet nastupa. Dakle, ništa specijalno i nemojte se začuditi ako Rus bude izgledao zarđalo, jer nije igrao još od Halea, dakle skoro pune dve nedelje. Egzibicije se svakako ne računaju.

Predlog za klađenje:  Više od 31,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje