nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Više neće nastupati za nacionalni tim

Jedna od najboljih svetskih rukometašica u protekloj deceniji – Kristina Neagu objavila je kraj svoje reprezentativne karijere.

Neagu, koja je četiri navrata dobrila priznanje od strane IHF-a za najbolju igračicu, se tako oprostila od nacionalnog dresa Rumunije nakon odigranog Svetskog prvenstva na kraju 2023. godine.

„Kakvo fantastično putovanje! Uvek sam želela da predstavljam svoju zemlju. I imala sam priliku da to radim 17 godina. Svaki put sa ponosom, čašću i odgovornošću. Zahvaljujem se svim koleginicma i trenerima koje sam imala tokom godina u reprezentaciji. Hvala navijačima koji su uvek bili uz mene i tim. Bila je velika čast biti kapiten tima. Uvek sam na teren ulazila ambiciozno, borbeno, smejala sam se, plakala, od tuge, od radosti i svaki put davala sve od sebe. Put sa reprezentacijom se ovde završava, ali moj put se nastavlja! Napred Rumunija!“, istakla je Neagu.

Sa reprezentacijom Rumunije uspela je da osvoji bronzane medalje sa Evropskog prvenstva 2010. godine i sa Svetskog prvenstva 2015. godine.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje