subota, 02. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Vlahović otkrio zašto nije bio u timu protiv Kameruna

Mnogo negativnih spekulacija bilo je prethodnih dana na račun selekcije, koja je u prethodnom periodu donela puno sreće svim navijačima, jedba od glavnih tema jeste neigranje Dušana Vlahovića, o čemu je on govorio danas za medije:

Centarfor reprezentacije Srbije Dušan Vlahović otkrio je razlog svoje male minutaže na Mundijalu. Vlahović je objasnio da nema nikakvih vansportskih stvari, već da je u dogovru sa selektorom Stojkovićem ostao na klupi protiv Brazila i Kameruna.

Osećam se dobro, mnogo bolje, spremno i nadam se da ću igrati u petak. Na misteru je da odluči. Nisam igrao u dogovoru sa misterom jer nisam bio spreman. Imao sam povredu tetive i primicača. Došao sam povređen na okupljanje i sada se osećam bolje. Od kada smo se plasirali na SP, mislim da je to narodu jako značajno. Oseća se da veruju u nas, Mundijal smo krenuli sa porazom i nerešenim, ali smo znali da će protiv Švajcaraca odlučivati. Živimo za ovaj momenat i jedva čekamo. Idemo na pobedu, a protiv Švajcarske idemo preko maksimuma – to obećavamo. Ako su bolji neka pobede, ako nisu mi ćemo. Mi ćemo pružiti i više nego što možemo!“

Ostaje nam da bodrimo naše reprezentativce i da se nadamo pobedi prozit Švajcarske, rezervnu zemlju nemamo niti nam treba! NAPRED SRBIJA!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje