petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Vojvodina ponovo u krizi!

Novosadska Vojvodina već određeni vremenski period prolazi kroz ozbiljnu krizu, smene trenera i članova rukovodstva sve su viđeniji scenario, a možda i jedina svetla tačka jesu trenutno rezultati koji su ovog srpskog superligaša doveli do 2. pozicije.

Nameće se pitanje koliko će i ta dobra forma novosadskog kluba potrajati, s’ obzirom da je tokom jučerašnjeg i današnjeg dana još nekoliko članova kluba podnelo ostavku.

Na jučerašnjem sastanku skupštine fudbalskog kluba Vojvodina usvojene su ostavke predsednika kluba Dušana Mijića i predsednika nadzornog odbora Dragoslava Vukovića. Sastanku su prisustvovala 34 člana, a Mijić i Vuković “ispraćeni“ su jednoglasno. Kao vršilac dužnosti predsednika novosadske “Stare Dame“, do 15. septembra i novih izbora, naznačen je Aleksandar Dunđerski, dok je drugu upražnjenu funkciju preuzeo Radovan Ivetić.

Da zlo nikada ne dolazi samo govori i činjenica da je danas ova ekipa ostala i bez glavnog trenera, s’ obzirom da je na sopstevni zahtev saradnju sa klubom prekinuo Nenad Vanić.

Vanić je Vojvodinu preuzeo krajem juna tekuće godine, a “crveno-beli“ su pod njegovom komandom na 7 odigranih utakmica ostvarili 5 pobeda i 2 poraza, uz gol razliku 9:6.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje