petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Vratio se na mesto uspeha

Iako se u medijima navodio kao jedan od glavnih kandidata da preuzme ekipu Partizana, crnogorski strateg – Zvezdan Mitrović imenovan je za novog trenera francuskog kluba – Monaka.

50-godišnji stručnjak se tako vratio u tim koji je sa velikim uspehom predvodio u periodu od 2015. do 2018. godine (vratio je „Kneževe“ u prvi rang takmičenja, a osvojio je i tri trofeja u nacionalnom Kupu Francuske). On je na klupi ovog tima „zamenio“, Sašu Obradovića koji je postao novi šef struke, Crvene Zvezde.

„Veoma sam zadovoljan povratkom u klub, jer se u Monaku osećam kao kod kuće, ovaj klub je moj drugi dom. Tokom svog prvog mandata ostvario sam sjajne odnose sa predsednikom kluba, zaposlenima, navijačima. Klub ima velike ambicije i planove, te je privilegija za svakog trenera da radi u takvom okruženju“, rekao je Mitrović.

Iskusni trener je predhodne dve sezone proveo u Asvelu, a tokom svoje karijere predvodio je i ekipe – Pikadilija, Budućnosti, Mogrena, Himika, Budivelnika, Azovmaša, Monaka, a bio je i selektor reprezentacije Crne Gore.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje