petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Vukovi“ oborili klupski rekord!

U redovima engleskog premierligaša – Vulverhemptona izuzetno jak je portugalski uticaj na klub (igrači, treneri, agenti), a nova akvizija popularnih „Vukova“ jeste supertalentovani portugalski tinejdžer – Fabio Silva.

Radi se o momku koji ima samo 18 godina, igra na mestu centralnog napadača i za kojeg je uprava engleskog tima za njegov dolazak izdvojila neverovatnih 40 miliona eura plus bonusi (čime je postavljen novi rekord) koliko odlazi portugalskom prvaku, Portu. Talentovani golgeter je sa svojim novim poslodavcima parafirao saradnju u narednih pet sezona.

 

„Naša skauting služba je pratio Fabija još dok je igrao za selekciju Portugala do 16 godina i tada smo primetili da se radi o veoma talentovanom fudbaleru. Fabio je mladi igrač koji pokazuje ne samo neverovatne tehničke sposobnosti, već je i njegova igračka inteligencija za igrača njegovih godina vrhunske klase. Njegovo kretanje i inteligencija u kaznenom prostoru su neverovatni. Fabio ima potencijal da bude najbolji igrač svoje generacije i veoma je uzbudljivo videti ga kako se razvija pod Nunom Espiritom Santom. On je tip igrača koji će se svideti našim navijačima“, rekao je predsednik kluba, Džef Ši.

Silva je tako nakon samo jedne sezone provedene u prvom timu Porta napustio redove ovog kluba, za koji je postigao tri gola na 21. odigranom duelu.

Prema brojnim fudbalskim ekspertima, radi se o jednom od najvećih talenata u Evropi, a nama ostaje da vidimo da li će Silva i ispuniti velika očekivanja koja su pred njim.

Fotografija preuzeta sa sajta: https://www.wolves.co.uk/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje