petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

WBSC: Italija – Panama (Najava i prognoza)

U ranim jutarnjim časovima (05h) igraće se meč A grupe između Italije i Paname. Veoma bitna utakmica za obe repke, Panama spašava pobedom i sleddeće Svetsko, dok bi Italija pobedom bilo nadomak 2.runde. Italijani su favoriti, dok je granica postavljena na 10,5 poena.

Italija je odigrala dva jako dobra udaračka meča, ali su u ovom drugom bacači bili ispod proseka pa su bodove izgubili od autsajdera Taiwana 11:7. Sad ako žele u 2.rundu mora da pobede. Willie Pasquatino i Miles Mastrobiani su opravdali svoj dolazak iz MLB ,te su sa 4 udarca vodeći u ekipi. Ostatak ekipe nikako ne izostaje, pa očekujemo opet vrlo jako ofanzivu.

Starter Italijana će biti Michele Vassallotti, koji dolazi iz minor ekipe Carolina Mudcast. solidna 2022. sezona mu nije donela neki napredak, te i dalje tavori u najnižoj ligi MLB.

Panama je dobila domaćina Taiwan u 1.kolu 12:5, ali je zatim izgubila dva meča, od Holandije 1:3 i Kube 4:13. Porazom bi doveli u pitanje svoje učešće u sledećem izdanju WBSC (jer poslednja ekipa ispada). Tejada i Arauz nisu bili sjajni u prošla dva meča, pa se to odrazilo na sam rezultat. Mada svakako treba istaći loše izdanje bacača, koji su na današnjem meču protiv Kube primili 20 udaraca, što je rekord svetskih prvenstava.

Harold Arauz će na brdo za Panamu. On je bio član minor league sistema do 2019.  da bi prethodnih godina igrao neke nezavisne lige u USA. Nemamo mnogo informacija o njemu, te ćemo biti susdržani.

Mišljenje: Ako bi rekao da ovde može biti išta drugo sem jednog ultra ofanzivnog meča,slagao bi vas. Jednostavno bacači nisu dovoljno dobri, pogotovo Paname koji su u svakoj utakmici pokazali svoj nekvalitet. Italijani su veoma snažni kolektiv i prosek od 6 poena po meču je sam dokaz te čvrstine. Mala mana jeste visoka granica, ali to je zato što su i njihovi proseci otišli gore, pa ćemo morati malo da se kockamo.

Predlog: Italija – Panama 10.5+ 1,90 meridian

0:2


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje