sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Wimbldon Dan 4: Predlog za klađenje – Četvrtak 1. Jul

Drugo kolo Vimbldona donosi duel između Australijanca Aleksa Bolta i domaćeg igrača Kamerona Norija. Prema kladionicama apsolutni favorit za prolaz u narednu rundu je Nori, čija se pobeda plaća kvotom 1,30, dok je margina za gemove postavljena na 36,5.

Trava je specifična podloga i tu kladionice mogu da se dobrano ogreše u postsavci kvota. Mnogi igrači koji su u samom vrhu ATP liste ne igraju najbolje na travi, a po nekom difoltu su postavljeni za favorita, uglavnom zbog ATP ranka. To je otprilike slučaj sa ovim mečom, s tim što Nori zaista igra sjajan tenis u prethodnih par meseci, pa ova kvota ima neko pokriće. Ipak, na travi igrati 1,30 u jednom škakljivom meču, to se sigurno ne isplati.

Za obojicu se može reći da su u sjajnoj formi. Bolt se vrati posle povrede i duge pauze, ali vratio se na sjajan način. Kao pripremu za Vimbldon koristio je čelendžer u Notingemu koji je inače i osvojio. Ovde je u prvom kolu lako savladal Filipa Krajinovića sa 3:0 i sigurno sa puno samopouzdanja ulazi u ovaj meč.

Zanimljiva činjenica je da su obojica levoruki i sigurni smo da će im trebati vremena da se naviknu na protivnikov servis. Naše neko razmišljanje naginje ka over gemovima, jer imamo dva igrača koja su u vrhunskoj formi i koja sigurno u protivniku vide lepu šansu za prolaz u treće kolo. Očekujemo borbu do poslednjeg atoma i barem četiri seta, što će verujemo biti dovoljno da prebace marginu.

Predlog za klađenje: Više od 35,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje