nedelja, 12. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

WTA Istanbul: Krunićeva posle preokreta do osmine finala

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u osminu finala turnira u Istanbulu. Krunićeva je u prvom kolu bila bolja od Ruskinje Ekatarine Makarove rezultatom 2:1, po setovima 1:6 6:1 6:4 posle preokreta.

Nakon prvog odigranog seta činilo se da će Krunićeva upisati još jedan ubedljiv poraz. Makarova je bila brutalna u prvom setu, i Srpkinji je dopustila samo jedan gem. Ipak, Krunićeva je u nastavku meča znatno podigla nivo igre, a Makarova to nije mogla da isprati. Na terenu je postojala samo jedna igračica, a to je bila Krunićeva koja je bila dosta sigurnija u razmenama. Izuzetno jak ritam Ruskinja nije mogla da isprati te je Krunićeva sa jednim brejkom u trećem setu uspela da preokrene meč u svoju korist.

Ovom pobedom Krunićeva je prekinula niz od četiri uzastopna poraza, a u osmini finala igraće protiv Grkinje Marije Sakari koja ju je ove sezone pobedila u Majamiju.

Pored singla Aleksandra Krunić nastupa u dublu sa Katarinom Bondarenko, a njih dve će u četvrtfinalu igrati protiv Marije Irogen i Elen Perez.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje