sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Barselona: Kližan izbacio Đokovića

Srpski teniser Novak Đoković poražen je na startu turnira u Barseloni. Od njega je bio bolji Slovak Martin Kližan rezultatom 2:1, po setovima 6:2 1:6 6:3.

Iako su Đokovićeve igre u Monte Karlu, kao i povratak Marijana Vajde u njegov stručni štab bile lep nagoveštaj da se Novak Đoković vraća na staze stare slave, ovaj meč je pokazao da je pred Đokovićem dugačak put koji mora da prevali da bi se vratio u staru formu.

Ponovo je Đoković pokazao obe svoje strane. U prvom setu Kližan je bio očigledno bolji igrač, ali u drugom seti je bila potpuno drugačija priča. Novak je odigrao gotovo savršen set, i kada se činilo da će Novak preokrenuti meč u svoju korist došlo je do pada u igri.

Kližan kao iskusan igrač nije odstupao od svoje igre. U samoj završnici meča po ko zna koji put Đoković pada na psihičkom planu što Slovak znalački koristi za pravljenje brejka koji je na kraju bio dovoljan za osvajanje seta i pobedu.

Kližan će u narednoj rundi igrati protiv Španca Felisijana Lopeza, a Đokovićev raspored kaže da će njegov sledeći meč biti na mastersu u Madridu ukoliko ne dođe do nekih promena.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje