subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

WTA Dubai : Predlog za klađenje 19. februar

U okviru druge runde turnira u Dubiaju snage će odmeriti Kristina Mladenović i Karolina Pliškova. Kladionice su izašle sa 1,30 kvotom na pobedu Pliškove, a mi se sa tim ne slažemo.

Kladionice se po ko zna koji put vode WTA rankom, a ne gledaju igru dotičnih teniserki. Ima mnogo razloga za njenu dobru partiju danas, pa da krenemo.

Pre svega treba istaći da Kristina Mldenović živi i trenira u Dubaiju. Ovo je njen dom, njena baza za pripreme i to se vidi po ovim rezultatima. Ona je zbog lošeg ranka morala da igra kvalifikacije, ali je zabeležila tri rutinske pobede i jednu u prvom kolu protiv Aleksandre Sasnovič. Apsolutno fenomenalna igra francuske teniserke, koja je sigurno puna samopouzdanja.

Drugi razlog za tip jeste forma Pliškove koja je pod znakom pitanja. Naime, Čehinja nije igrala od Australijan opena, što znači da je mesec dana bez meča. To svakako ima svoju težinu i sigurno će joj trebati malo vremena da uđe u ritam.

Kada je Mladenovićeva u formi i puna samopouzdanja ona sigurno može da igra protiv bilo koga na WTA turu. Zaista ima sve predispozicije za dobre igre, samo je stvar glave.

Mišljenja smo da bi mogla da pruži dostojan otpor favorizovanoj Čehinji te je ovde najbolja opcija over gemovi. Obe imaju jako dobre servise, obe igraju jako agresivno pa bi moglo da se proba.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje