petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

WTA Sidnej i Hobart najave

Slično kao i kod muškaraca i dame će biti zauzete u nedelji koja nam predstoji, a na rasporedu su dva WTA turnira u Hobartu i Sidneju.

WTA Sidnej:

Mišljenja samo da je ovaj turnir jači od onog u Brizbejnu. Sad su igračice kolko tolko uhvatile ritam tokom prve nedelje , i ove nedelje bi mogli da vidimo na koga treba obratiti pažnju na predstojećem Australijan openu.

Ekipa koja učestvuje na turniru: Garbinje Muguruza, Venus Vilijams, Agnješka Radvanska, Petra Kvitova, Joana Konta, Anđelik Kerber i još mnoge.

Titulu brani Joana Konta koja je prošle sezone u finalu bila bolja od Agenjške Radvanske, a igračice na koje treba obratiti pažnju su svakako Konta, Radvanska koje brane najveći broj poena i Kasatkina koja brani četvrtfinale iz prethodne sezone.

WTA Hobart:

Dosta slabiji turnir u odnosnu na onaj u Sidneju. Prva nositeljka je Šuai Žang koja zauzima 35. mesto na WTA listi i mislim da vam je to jasan pokazaelj koliko je ovaj turnir slabiji u odnosu na onaj u Sidneju.
Pored nje najzanimljivija imena koja će nastupiti na ovom turniru su: Aliz Korne, Lesija Curenko, Timea Baboš i još mnoge.

Titulu brani Elis Mertens koja je u finalu prošle sezone pobedila Moniku Nikolesku, a turnir se igra za nagradni fond od 250 000 dolara.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje