nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Žaber najbolja u Madridu

Teniserka iz Tunisa, Ons Žaber osvojila je titulu u Madridu. Žaber je u velikom finalu savladala Amerikanku Džesiku Pegulu rezultatom 2:1, po setovima 7:5 0:6 6:2.

Žaber igra sjajno ove sezone, posebno na ovom turniru koji je odigrala bez greške. Titula u Madridu je druga u njenoj karijeri.

Danas je uz mnogo uspona i padova uspela da dođe do velike pobede. Nije sve dobro krenulo po Žaber, jer je Pegula imala sjajno otvaranje meča u kojem je imala vođstvo od 4:2. Ipak, Amerikanka je tu neočekivano stala, što je Žaber iskoristila da izjednači na 4:4. Momentum meča se tu okrenuo na stranu Žaber koje je do kraja uspela da dođe do potpunog preokreta i osvoji prvi set rezultatom 7:5.

Drugi set donosi neočekivani pad Tunižanke. Kada je izgledalo da je slomila protivnicu, onda je potpuno pala. Igrala je toliko loše da je Pegula drugi set osvojila maksimalnim rezultatom 6:0.

U prva tri gema trećeg seta, videli smo tri brejka, Žabur je povela sa 3:1, a onda je došla do novog u sedmom gemu za 5:2 i tu se sve prelomilo na stranu Tunižanke koja je rutinski privela meč kraju.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje