subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zanimljiv dan u najavi na Ozi openu

Tokom jutra su u Melburnu na program preostala 1/8 finala u obe konkurenciji.

Kada je u pitanju muški singl, prvo će na teren dva iskusna igrača koji imaju sličan plasman na ATP listi Fođini i Berdih, ali je Čeh po svemu viđenom favorit za pobedu. Posle će na teren tri igrača koji će biti veliki favoriti, a videćemo ko će od najvećih iznenađenja pružati najveći otpor. Na papiru nešto teži posao ima Novak Đoković od Federera i Tema, pošto je H.Čang pokazao i prošle sezone da je budućnost belog sporta.

Kod dama će prve na teren K. Garsija i Medison Kiz koje najavlljuju neizvestan duel. Nakon toga šni malo lak posao čeka A. Kerber protiv dželata Gabine Muguruze i Agneške radvanjske. Prvi  reket sveta, Simona Halep posle maratona sa Dejvis ide na neugodnu Japanku Osaku, dok bi Ka. Pliškova trebala da savlada zemljakinju Ba. Stricovu.

Povezani članci

1 komentar

  1. Shvatam da je smisao pisanja ovih tekstova pre svega zarada autora istih ali bi ipak naredni put pre nego što budeš pisao o tenisu ili nekom drugom sportu ipak trebao da naučiš kako se sportisti zovu odnosno kako se njihova imena izgovaraju posebno imena onih koji se godinama bave sportom i čija popularnost je dovoljno velika da bi se njihova imena morala pravilno znati i izgovarati. Da ne budemo kao glupi Ameri koji ništa ne znaju i misle da je Novak iz Siberije i slično… P.S.Nema Fođinija već samo Fonjini, nije Tem već Tim. Čunga si vidim prekrstio u Čanga(mada bar nije Majkl Č(a)eng). Takođe tužno je ako si za Karolinu Pliškovu čuo samo iz ponude Mocarta pa je tako predstavljaš kao Ka,Pliškovu ne znajući verovatno njeno prvo ime..

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje