četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Lagan zadatak za Juventus?

Poslednji meč 21.kola Italijanske Serije A odigraće se u Torinu, gde će Juventus ugostiti ekipu Đenove.

Juventus u ovaj meč ulazi kao drugoplasirani sa utakmicom manje i 4 boda manje od Napolija. Imaju imperativ pobede pred ovaj meč,jer ne smeju da dozvole Napoliju da se odvoji. Juventus je u seriji od 4 vezane pobede, iako nisu briljirali u poslednje vreme,pogotovo ne protiv Kaljarija na gostovanju gde su dobili meč “ na mišiće “. Alegri će večeras imati velikih problema sa sastavom jer će mu nedostajati 4 bitna igrača. Ipak i pored svega  Juventus ne bi trebalo da ima problema na ovom meču.

Đenova je trenutno na 15tom mestu sa tek 5 bodova iznad zone ispadanja. Ipak može da ih raduje činjenica da su u seriji od 4 meča bez poraza i kao da polako izlaze iz krize u koju su zapali od početka sezone. Imaju jednu sasvim pristojnu odbranu na čelu sa fenomenalnim Matia Perinom koji će večeras imati pune ruke posla.Napad  im pravi najviše problema, postigli su tek 16 golova na 20 mečeva. Zaista je to malo.

Juventusu će večeras nedostajati: Dybala, Marchisio, Howedes, Cuardado.

Đenova na ovom meču ne može da računa na povređenog Zukanovića.

Juventus je dobio poslednjih 5 duela u Torinu protiv Đenove uključujući i poslednji u kupu krajem decembra 2017. godine.

Potencijalni sastavi:

Juventus : Szczesny; Barzagli, Benatia, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Douglas Costa, Higuain; Mandzukic

Genoa : Perin; Rossettini, Spolli, Gentiletti; Biraschi, L Rigoni, Brlek, Bertolacci, Laxalt; Pandev, Lapadula

Predlog za klađenje: Pobeda Juventusa sa 2 postignuta gola.

Tip: 1 i 2-5 @ 1.55

domaćin 2+ @ 1.40

Ovaj tip možete odigrati u kladionici maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje