nedelja, 12. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Zanimljiv duel nas očekuje na jugoistoku Saksonije!

➡️ NEMAČKA: 3. Bundesliga
🇩🇪 19:00 Erzgebirge Aue – Mannheim

➡️ Tip: GG (1.65)/ na sitno GG&3+ (2.05)

Mannheim krenuo silovito u drugom delu sezone, na 3 odigrana meča vezali su 3 pobede. Trenutno zauzimaju 5. poziciju sa osvojenih 36 bodova, cilj je svakako promocija u 2. Bundesligu. Na gostovanjima situacija nije sjajna, na 10 odigranih mečeva prikupili su 8 bodova. Medjutim, do početka 2. dela Mannheim nije imao nijednu pobedu u gostima. Lošu formu su poboljšali u 2. delu sezone, gde su vezali 2 pobede u gostima. I dalje postoji problem u odbrani, gosti su primili najviše golova u gostima ove sezone (24 primljenih golova na 10 odigranih utakmica).

Aue na drugoj strani je doživeo poraz u prošlom kolu u gostima od Osnabruck-a, tako je prekinuta mini serija od 3 meča bez poraza (2 pobede i 1 remi). Međutim, s obzirom na to da su krenuli sa boljim igrama na domaćem terenu, ne bi trebalo da vidimo odbrambenu igru Aue-a.

Na kraju krajeva, Mannheim je primio bar 1 gol na svim gostovanjima do sada, sa druge strane bivši drugoligaš je poboljšao igru u II delu sezone. U proseku postižu 1 gol po meču na domaćem terenu. Samim tim igramo tip GG. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje