sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 10.februar

Za danas smo spremili dva predloga za kartone.

21h Kadiz-Girona

Jedan meč la lige. La liga je poznata po tome da bude mnogo kartona po mečevima. Upravo zbog toga kladionice mahom i drže velike granice na tu ligu tj 5.5 i 6.5. U poslednje vreme te granice zapravo jako retko budu probijene,pa ćemo mi danas probati to da iskoristimo.

Kadiz je tim koji ove sezone dobija u proseku 2.90 kartona i pri vrhu su tabele po tom parametru. Njihov današnji rival je na proseku od 2.4 po meču i oni su u donjem delu tabele tj važe za dosta disciplinovan tim u ligi.

Ovaj meč će suditi Huan Pulido koji ove sezone u La ligi ima prosek od 5.3 kartona po meču. Sudio je 8 mečeva i na samo dva meča je pokazao više od 5 kartona.

Predlog: manje od 6.5 kartona @ 1.42 meridijan


21h Nica-Ajaccio

Drugi meč koji smo za danas odabrali jeste iz Francuske lige 1.

Nica je tim koji ove sezone ne dobija previše kartona. Oni su na proseku od 1.5 kartona po meču i nalaze se u donjem delu tabele po tom parametru. Sa druge strane Ajacio je najgrublja ekipa u ligi sa prosekom od 2.23 kartona po meču.

Razlog za igranje ovog meča je i Sudija Frappart koji važi za sudiju koji pokazuje dosta kartona. Ove sezone je na proseku od 4.4 kartona po meču i drugi je po tom parametru.

Predlog: više od 3.5 kartona @ 1.60 maxbet. U maxbetu se računaju samo žuti kartoni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje