utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zaostali mečevi Serije A

U sredu su na programu dva zaostala duela Serije A.

Lazio – Udinese

Lacio igra sjajno ove sezone. Pobedom u prošlom kolu izbili su na treće mesto i maksimalno iskoristili remi Intera i Rome. Igraju jedan brz,napadački fudbal. U prilog tome ide i činjenica da su najefikasnija ekipa u ligi. Malo slabiji deo tima im je odbrana koja retko kad ostane netaknuta. Problem  za ovaj meč može biti potencijalni izostanak najboljeg strelca lige Ćira Imobilea. Ipak i bez njega Lacio je veoma opasan, Sergej Milinković-Savić je u prošlom kolu postigao 2 gola i tako pokazao da ga svi ti potencijalni transferi nisu nimalo poljuljali.

Već smo u najavi prošlog kola pričali o tome šta je Masimo Odo napravio od Udinezea. Udineze pod njegovom komandom igra sjajno bez poraza su u 4 vezana kola,popeli su se na 9-to mesto. Ipak nerešen rezultat protiv Spala može da se podvede pod neuspeh, jer takve mečeve moraju dobijati ukoliko žele u Evropu. Odo će takođe imati problema sa sastavom,čak i većih u odnosu na Inzagija jer su mu čak 4 igrača pod znakom pitanja, uključujući i najboljeg strelca tima Lasanju.

Lacio će igrati najverovatnije bez Imobilea i Di Gennara, dok bi Udineze mogao da bude bez Benhramija, Widmera, Adnana, Lasagna.

Sampdoria – Roma

Mnogo bitan duel kako za jedne tako i za druge.

Sampdorija je trenutno na 6-tom mestu (poslednjem koje vodi u Evropu) sa samo 2 boda više od Milana. Igraju zaista promenljivo ove sezone,nikako da vežu par dobrih partija.U prošlom kolu su savladali na fenomenalan način Fiorentinu i sa velikim nadama ulaze u ovaj meč. Sampdorija je jedna prava domaćinska ekipa,oni većinu svojih bodova uzimaju na svom terenu. Ove sezone su na 10 mečeva na domaćem terenu ostvarili čak 8 pobeda i po tome su drugi u ligi. Problem može da bude izostanak najboljeg strelca ekipe Kvakljarele koji je trenutno pod znakom pitanja.

Roma je u katastrofalnoj formi. Oni nisu ostvarili pobedu od 16.12, dakle 4 kola su bez pobede. To je ipak previše za tim koji je gajio šampionske ambicije. Od tih šampionskih ambicija ostalo je samo lepo sećanje, sada je njihov glavni cilj da se obezbedi Liga Šampiona. Romi ovaj meč dolazi u jako lošem trenutku, što zbog te loše forme, što zbog činjenice da se uopšte ne zna kako će izgledati sastav Rome za ovaj meč.Peroti i Karsdorp sigurno neće igrati na ovom meču,dok su pod znakom pitanja čak 4 igrača uključujući i Džeka koji je pred potpisom ugovora sa Čelzijem.

Pod znakom pitanja, osim Džeka, su i kapiten De Rossi, El Šaravi i Pelegrini.

Mečevi Sampdorije i Rome obiluju golovima, poslednjih 5 duela je završeno sa po 3 ili više golova.

Predlozi za klađenje:

Lazio – Udinese GG @ 1.75

Sampdoria – Roma 3+ @  1.60

Kvote su preuzete iz kladionice maxbet.

Ovo su naši predlozi, imate li Vi predloge za ova dva meča ?

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje