petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zbog napada na sudiju suspendovan drugi najbolji strelac ruskog trećeligaša Armavira!

Jedan od najefikasnijih igrača ruskog trećeligaša Armavira, napadač Andrej Mjazin, odlukom kazneno-disciplinskog komiteta Fudbalskog Saveza Rusije suspendovan je na 6 meseci zbog napada na sudiju tokom utakmice 25. kola južne zone Profesionalne Fudbalske Lige (PFL), inače trećeg ranga takmičenja te zemlje.

Рассмотрели эпизод из матча „Ротор“ – „Армавир“. Игрок „Армавира“ Мязин ударил головой судью. Футболист дисквалифицирован на 6 месяцев за физическое воздействие на официальное лицо матча.

Razmotrili smo situaciju sa meča Rotor – Armavir. Igrač Armavira Mjazin udario je sudiju glavom. Fudbaler je diskvalifikovan na 6 meseci zbog fizičkog nasrtaja na službeno lice.

Sporan momenat dogodio se u 72. minutu kada je navedeni napadač Armavira bio oštar u protivničkom šesnaestercu zbog čega je sudija izvukao žuti karton. Mjazin, nezadovoljan tom odlukom, krenuo je ka glavnom arbitru Sergeju Smirnovu “da mu nešto objasni“ nakon čega je došlo do konflikta. Iako je napadač “Lisica“ optužen da je prvi nasrnuo na sudiju, snimak koji je objavljen na zvaničnom YouTube kanalu ovog kluba pokazuje sasvim suprotno. Pogledajte o čemu se radi:

Andrej Mjazin je u ovaj klub stigao tokom janurara 2016. godine, besplatnim transferom iz Šinjika. Do danas je za ruske “Lisice“ ostvario ukupno 38 nastupa, a pritom je postigao 13 golova. U dosadašnjem toku tekuće sezone na terenu se pojavio 23 puta, a zbog 8 postignutih golova (svih 8 iz igre) poneo je ime drugog najboljeg strelca njegove ekipe (prvi je štoper Sergej Mirošničenko sa 9 golova, od čega 4 sa bele tačke).


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje