utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zbog povrede propušta SP!

Fudbaler Liverpula i engleski reprezentativac, Aleks Okslejd-Čemberlen zbog povrede kolena završio je sezonu, te će tako 24-godišnji vezista propusti predstojeći Mundijal u Rusiji.

On je doživeo povredu ligamenata u prvoj utakmici polufinala Lige Šampiona protiv Rome, zbog koje je morao da napusti teren već u 15. minutu igre.

„Težina povrede ukazuje na to da će Okslejd-Čemberlen propustiti ostatak za Liverpul, kao i Svetsko prvenstvo u Rusiji za reprezentacijom Engleske. On će sada započeti program rehabilitacije koji će mu omogućiti da što pre u potpunosti oporavi i bude spreman za narednu sezonu“, navodi se u saopštenju „Redsa“, koji nisu precizirali koliko bi Čemberlen trebao da otsustvuje sa terena.

„Veoma sam razočaran što sam zaradio ovu povredu u tako krucijalnom trenutku u sezoni. Neću moći da pomognem Liverpulu u daljem toku Lige Šampiona, a takođe i reprezentaciji Engleske na Svetskom prvenstvu. Daću sve od sebe da se oporavim što pre i da ponovo zaigram. Zahvaljujem se svima na ljubaznim rečima i porukama podrške“, napisao je fudbaler Liverpula na svom Twitter profilu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje