utorak, 21. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Zebre“ protiv „fenjeraša“ traže bodove spasa

Jedan od parova 35. prvenstvenog kola prvog ranga italijanskog fudbala „Serie A“ biće i utakmica između timova, Benevento i Udinese. Domaćini su i definitivno ispali u niži rang takmičenja, dok se goste „bore“ da sačuvaju svoj prvoligaški status…

BENEVENTO – UDINESE

BENEVENTO je od samog starta sezone „zakucan“ za samo dno tabele, te sasvim zasluženo ispadaju u „Serie B“. U nekoliko parametara su najslabiji tim u ligi (iako su u proteklih nekoliko kola napravili par iznenađujućih rezultata), imaju najslabiju odbranu koja je do sada „kapitulirala“ u čak 78 navrata, a sa samo 29 datih golova, treći su najneefikasniji tim u prvenstvu. Izgubili su veliku većinu mečeva u šampionatu, odnosno na dosadašnja 34 prvenstvena duela, pretrpeli su čak 27 poraza. Shodno tome i na svom terenu imaju poražavajuć učinak od 12 neuspeha na 17 odigranih susreta pred svojim fanovima. Na ovom susretu biće oslabljeni neigranjem: L.Antei, Guilherme, C.Diabate.

UDINESE koji trenutno ima samo četiri boda više u odnosu na opasnu zonu, igra ovu sezonu „od sjaja do očaja“, jer nakon odličnog prvog dela sezone, gde su bili u gornjem delu tabele, sada imaju katastrofalan niz od 11 uzastopnih poraza u nacionalnom prvenstvu, čime su doveli u pitanje svoj opstanak u ligi. Popularne „Zebre“ svoj naredni duel igraju protiv ekipe Inter-a na gostovanju, pa je tako za goste predstojeći susret od velike važnosti i bodovi su im preko potrebni kako bi „doneli mir u kući“ uoči samog kraja šampionata. Za „crno-bele“ neće nastupiti: J.Jankto.

Predlog za tipovanje:

Iako se gosti nalaze u veoma slaboj formi i imaju veliki broj vezanih neuspeha, nema bolje prilike za njih od ove da protiv „fenjeraša“ i novog drugoligaša prekinu ovaj katastrofalan niz i stignu konačno do bodova, potrebnih kako bi i naredne sezone bili deo najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala.

„2“ – @2.10

Utakmica je na programu u nedelju od 15:00 na stadionu „Ciro Vigorito“.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje