četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Železničar ubrzo imenovao novog trenera

U srpskom fudbalu sve se nastavlja po starom. Već smo pisali da Tomislav Sivić više nije trener ekipe iz Pančeva, te će uprava kluba morati da angažuje trećeg trenera ove sezone.

Promena na klupi Pančevaca

Nije im trebalo mnogo vremena, jer je na njegovo mesto došao Vladimir Gaćinović, koji se vratio u srpski fudbal posle gotovo 6 meseci.

Znao sam da je Pančevo lep grad, ovde sam služio vojni rok osamdesetih godina prošlog veka i rado sam prihvatio poziv. Sve ono lepo što sam čuo o klubu, sada sam se i uverio da je tako. Gledao sam utakmice Železničara i jasno je da moramo nešto da menjamo. Moj kolega Tomislav Sivić je radio dobar posao, ali ekipa je zapala u neku letargiju, pa ćemo pokušati da je trgnemo, da pojačamo agresivnost. Utakmica protiv Loznice je meč sezone u ovom trenutku. Moramo da pobedimo, da povratimo samopouzdanje. Hoćemo da povratimo balans u tim, da se vratimo na pobednički kolosek. Povrede igrača jesu problem, ali izgovora nema. U kratkom periodu ćemo odigrati čak četiri utakmice, ni raspored nam ne ide na ruku, pa ćemo probleme morati da rešavamo u hodu. Želimo da mirno dočekamo plej-of, posle da dođemo i do cilja, a to je plasman u elitu„, jasan je bio novi trener Železničara.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje