petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Žreb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024: Italija će igrati sa Engleskom u revanšu finala 2020

Žreb za Evropsko prvenstvo 2024. doveo je do nekoliko okršaja visokog profila u trenutku kada UEFA razmišlja o prilagođavanju kako bi privukla pažnju u kvalifikacionim utakmicama za Evropsko prvenstvo.

Veoma značajno, Italija kao i Engleska su se u nedelju plasirale u identičnu grupu, ponovo ujedinivši pobednike turnira na odlasku u Nemačku. Još jedan značajan meč je između Francuske, branioca pobednika Svetskog prvenstva, i Holandije. Međutim, postoji percepcija gledalaca, a voditelji počinju da ne vole proces kvalifikacija. За спортско клађење на мрежи, можете уживати у BET AT HOME.

Žreb u Frankfurtu je bio najnoviji dokaz njegove naduvene forme u ovom trenutku. Od 53 reprezentacije, 23 su se plasirale na turnir u Nemačkoj 2024. nakon što su podeljene u deset grupa sa pet ili šest timova.

Predlog da se broj timova u svakoj grupi za kvalifikacione runde za Evropsko 2028. ograniči na maksimalno četiri ili pet timova dat je na sastanku profesionalnih udruženja UEFA na dan žrebanja, osoba koja je znala za Debata je izvestila Asošijeted pres. Govornik je pristao da ostane anoniman jer je sastanak bio privatan.

Za ovaj predlog se kaže da je odgovor na sve manje interesovanja izazvano obiljem kvalifikacionih utakmica. Bilo bi više timova u UEFA Ligi nacija da bi se nadoknadilo manje kvalifikacione grupe. Insajder je rekao da je odbijena i ideja da se evropsko takmičenje proširi na 32 tima.

Da bi se održao visok nivo interesovanja za igru, međunarodne fudbalske vlasti nedavno su predložile niz prilagođavanja. Arsen Venger, bivši menadžer Arsenala, pozvao je da se Svetsko prvenstvo održava svake 2 godine umesto svake 4 godine.

Italija je pobedila Englesku na stadionu Vembli u finalu Eura 2020, koje je odlučeno kaznama zbog epidemije korona virusa, 2021. Oba tima su nedavno igrala jedan protiv drugog u Ligi nacija, Italija je pobedila 1-0, a meč je završio u izjednačenje bez rezultata. Međutim, od osvajanja Eura 2020, tim Roberta Mancinija se mučio i na kraju je propustio da se kvalifikuje za Svetsko prvenstvo u Kataru ove godine.

Geret Sautgejt, selektor Engleske, bio je bez pobede u prethodnih šest utakmica svog tima, što izaziva sumnju da li će i dalje imati kontrolu kada počnu kvalifikacije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje