nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zvezda udarila na Piksija i Stanojevića!

Od dobrih odnosa dva najveća srpska kluba nema, izgleda, ništa. Više je deklarativno, nego iskreno. Čeka se prva prilika da se “podbode” rival.

Na Topčiderskom brdu je, izgleda, pokrenut novi “rat”. Prvi je o rivalu pričao trener Partizana Aleksandar Stanojević, potom je juče odgovorio i “korak dalje” otišao generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, a sada je komentar imao i portparol crveno-belih Miljan Milošević, koji je u emisiji “Zvezdaški pretres” za klupsku televiziju izneo stav kluba.

– Moram da iskoristim priliku da iznesem i zvaničan stav klub. Klub je zabrinut jer je pre ove utakmice sa Metalcem došlo do određenih pojava u srpskoj fudbalskoj javnosti pre svega, neposredno pre ove utakmice i nekoliko dana pre utakmice sa Voždovcem došlo je do nekih čudnih komentara. U pitanju su pre svega komentari našeg večitog rivala, koji su možda bili očekivani, međutim, začudilo nas je ono što se događa u FSS, gde su prvo trener večtitog rivala, potom i selektor komentarisali regularnost prvenstva – poručio je Milošević.

Potom je dodao:

– Nije nam jasno sa koje pozicije oni to čine, komentarisali su kako je sada sve regularno, super, sjajno i bajno. Stiče se utisak da čim Zvezda nije na prvom mestu, da je sve regularno, kao da pre toga nije bilo. Bilo je komentara da je nenormalno da Zvezda ima mali broj poraza u četiri sezone, a da je taj koji je to komentarisao u prvom mandatu imao tri poraza recimo na klupi tima koji je vodio. 

Bilo je još zamerki na račun FS Srbje.

– Tada je sve to bilo normalno i dokle god je takva situacija, sve je regularno. Čak i u FSS to komentarišu kako je sve super, a onda se isto kaže kako nema mesta igračima iz naše lige u reprezentaciji, onda dođete u situaciju da Zvezda ima reprezentativce Kanade, Australije, Austrije, afričkih zemalja… Katai, recimo, nema mesta u reprezentaciji, iako taj Katai da devet golova u osam utakmica, u najboljoj je formi među napadačima u Evropi što se tih parametara tiče. Iz nekog razloga se komentariše kako je sve neregularno i preti se odlaskom ispred Skupštine Srbije ako tako ne bude bilo – izjavio je Miljan Milošević.


Izvor: MaxbetSport

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje