petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Zvezda vratila igrača sa pozajmice i produžila ugovor sa njim!

Crvena Zvezda je dovela Ognjena Mimovića nazad u svoje redove, fudbalera koji je prethodnu polusezonu proveo u ekipi OFK Beograda, dok je sa crveno belima potpisao ugovor do kraja juna 2028. godine.

Mimović ima 19 godina, igra kao desni bek, a snalazi se i na pozicijama levog i desnog krila. Tokom karijere je branio boje omladinskih kategorije Crvene Zvezde, a od februara prošle godine član je OFK-a, kao pozajmljeni igrač.

Veoma sam srećan povodom produžetka ugovora sa Crvenom Zvezdom. Korak sam bliže ostvarenju dečačkog sna, odnosno da zaigram za prvi tim na Marakani i osvojim titulu u crveno-belom dresu. Zahvalio bih se čelnim ljudima u klubu, koji su imali poverenja u mene. Nadam se da ću ispuniti očekivanja u narednom periodu. Nema dileme da su mi prijale partije u redovima OFK Beograda, tako da i njima dugujem zahvalnost. Svakako da je brzina jedna od mojih karakteristika, ali ne volim da pričam mnogo o sebi. Ogromnu podršku dobijam od porodice, naročito oca, koji mi je prvi čestitao produžetak ugovora„, rekao je Mimović.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje