nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zvezdan Terzić: Napadač može da nas pojača i ovog leta, Dioni mora da opravda!

Sportski direktor Crvene Zvezde – Zvezdan Terzić, govorio je o nekoliko tema pre prijateljski meče Crvene Zvezde sa Šturom iz Graca, za TV Arena, a mi vam prenosimo najzanimljivije odgovore.

Kada se radi o nastavku transfer perioda, odnosno da li će biti još dolazaka i odlazaka, kao  i o dolasku Ohi Omuijuanfoa iz Moldea, Terzić je rekao:

To nikad ne možemo da tvrdimo. Veliki deo posla, možda i ceo posao je urađen, ali prelazni rok je živa stvar. Tim je kompletiran, videćemo za Ohija još. Ako ne odigra tu utakmicu za Molde 22. jula u kvalifikacijama za Ligu konferencija, onda ostavljamo prostor da ga dovedemo za treće kolo kvalifikacija.

O boljem rivalu za Zvezdu u narednom kolu kvalifikacija?

Gledali smo, mislim da je Makabi Haifa za nijansu bolja ekipa, ali Kairatu je počelo prvenstvo još u martu, oni su u top formi i imali su prednost u fizičkoj pripremi u poslednjih pola sata.

Što se tiče najnovijeg pojačanja Dionija?

 Dioni je od starta bio jedan od favorita, trebalo je i njemu da prelomi u glavi da igra za Zvezdu, na sreću ubedili smo ga i nadamo se da će na to poverenje uzvratiti igrama i golovima

Kada je reč o bonusima?

Mislim da će naredna sezona biti sezona Erakovića, iako se sa njim za mesto bonusa ravnopravno bori još nekoliko igrača, mali Stanić koji je stigao ovog leta je veliki potencijal i navijači će tek videti o kakvom igraču se radi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje