petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska A liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

Nakon pogođenih predloga u četvrtak i petak, nastavljamo sa predlozima za subotu sa nadom da će ishod biti isti.

U subotu su na programu dva duela.

Na Novom Zelandu će se sastati domaćin Velington i lider šampionata Sidnej.

Wellington Phoenix

Velington je trenutno na poslednjem mestu na tabeli.U seriji su od 4 meča bez pobede,tj u dosadašnjih 10 odigranih kola imaju samo jednu ostvarenu pobedu. Za  njih je interesantno da imaju sasvim solidan napad koji predvodi Kaluđerović. Ipak najviše problema im stvara jako loša odbrana. Ove sezone su primili 21 gol na 10 mečeva, što i nije podatak kojim se mogu pohvaliti. Pogotovo treba da ih zabrine kvalitet odbrane jer im gostuje ekipa kao što je Sidnej.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Durante, Mcglinchey

Izostanci: Fox, Krishna

Sydney

Šta reći za ekipu koja je trenutno na prvom mestu. Sidnej igra sjajno ove sezone. Kako trenutno stoje stvari oni će ove sezone odbraniti sve trofeje,jer trenutno nema ekipe koja može da im naudi. U sjajnoj su formi,nakon ubedljivog trijumfa protiv gradskog rivala Vonderersa (5-0), u prošlom kolu su porazili sa 3-1 Melburn Siti koji važi za jednog od glavnih pretendenata na titulu. Prosto se ne zna sa koje strane su opasniji. Ninković se vratio u tim posle povrete, Mirzejevski igra iz kola u kolo sve bolje,Bobo savršeno koristi lopte od prethodno spomenutog dvojca. Mnogo je teško igrati protiv njih jer u svakom trenutku imaju minimum 3 opcije u napadu i po tome se razlikuju od ostalih ekipa.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Grant

Predlog za klađenje: Zaista ne vidimo način da Sidnej ovde ne pobedi. Sve je na strani Sidneja,forma, kvalitet, samopouzdanje. Igra jedan od najboljih napada, protiv najgore odbrane. Sidnej ovo može izgubiti samo ako im ne bude dan,kao protiv Merinersa gde im baš ništa nije funkcionisalo. U svakoj drugoj situaciji oni bi trebali ovo da dobiju.

Tip: pobeda Sidneja @ 1.55

gost 2+@ 1.50

Drugi meč dana biće veliki gradski derbi Melburna. Duel dva posrnula velikana.

Melbourne City

Siti iz kola u kolo posrće sve više i više. U prošlom kolu su poraženi od Sidneja,ajde jedino vredno pomena i nešto čemu se mogu radovati jeste prvih 40 minuta protiv Sidneja jer su tu odigrali sjajno. Nakon toga usledio je stravičan pad u igri koji je rezultirao ubedljivim porazom. Ajde na stranu igra,ali u Sitiju se dešava nešto unutar tima jer su u poslednje dve nedelje izgubili dva dosta bitna igrača. Prvo ih je kao grom pogodila vest da ih napušta Kejhil,a nakon derbija protiv Sidneja na isti korak se odlučio i Brandan. Ta dva igrača su dosta bitna,jer su neretko ulazili sa klupe i razmrdavali ekipu,bez njih klupa je mnogo slaba.

Povratici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Kilkenny

Izostanci: Muscat, Fornaroli

Melbourne Victory

Viktori u ovaj meč ulazi nakon pobede protiv Brizbejna koja ih je popela na mesto koje vodi u plej of. Ne igraju dobro ove sezone. Jedno su od većih razočarenja. Jednostavno ne mogu da povežu par dobrih mečeva. Taman kad pomislete da su se konsolidovali i da kreće serija pobeda,oni odigraju užasan meč.

Povratici u tim/Izostanci

Povratici u tim: Milligan

Izostanci: Donachie, Austin

Predlog za klađenje: Mnogo je teško prognozirati ishod meča gde se sastaju dva jako nepredvidiva tima. Ono što je konstantno kada oni igraju jesu kartoni. Derbi Melburna je neretko vrlo grub i bude jako mnogo kartona.

Naš savet za ovaj meč je da odigrate kartone na meču. Maxbet ih ima u okviru livebeta. Igrajte na granice od 4.5 i 5.5.

Sve kvote su preuzete iz kladionice maxbet.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje