petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gde danas „idu“ uplate – 16. januar 2018.

Protiv kladionica se ne može, a najbolji dokaz tome jesu NEC i Porto, dok smo, ako ništa, makar uspeli da vam nagovestimo da ne tipujete na Nigeriju, već makar na duplu šansu na Ruandu juče. Evo kako se uplate danas „kreću“.


13:30 Bali Utd – Tampines (Azija – AFC Champions League)
Na pobedu domaćina je od ukupno 2540 evra uplaćeno čak 2527 evra, što iznosi 99.5% uplata od ukupne sume uplata.

15:30 Pailan Arro – NEROCA (Indija – I-League)
Na pobedu gosta je od ukupno 1800 evra uplaćeno čak 1793 evra, dok je na remi uplaćen 1 evro, a na pobedu domaćina 7 evra. Kvota na pobedu gosta je 2.25 trenutno.

20:45 Leicester – Fleetwood Town (Engleska – FA Cup)
Kvota na pobedu Lestera je 1.30, a od ukupno 80.395 evra, koliko je do sada izdvojeno za ovu utakmicu, čak 72.730 evra uplaćeno je na pobedu „lisica“.

21:00 Clermont – Valencienne (Francuska – Ligue 2)
Na pobedu domaće ekipe je uplaćeno 91.9% uplata, odnosno 2398 evra od ukupno 2609 evra.


Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su iznosi u evrima zapravo iznosi koji su uplaćeni u datoj kladionici.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

8 Komentari

  1. Zaista ne vidim šta je problem što sam izdvojio azijsku Ligu šampiona, koja je uzgred budi rečeno dobitna (kvota 1.40), kao i indijsku ligu (kvota 2.25). Ovo nisu ziceri, ovo su najveći procenti uplata za današnji dan, a mi niti igramo fudbal, niti radimo za kladionice, već samo prenosimo informacije koje su UVEK TAČNE, a rezultat je nešto sasvim drugo i sa tim nemamo nikakve veze, niti ćemo ikad da imamo.

    • Postovani gospodine NN(niste se predstavili sto je svojstveno kukavicama i ljudima sa necasnim namerama), grupa urednika na ovom portalu radi ovaj posao najprofesionalnije koliko moze, uz to vi kao neko ko posecuje sajt ne placate ni dinar za sve moguce informacije(koje mnoge ,,VIP“ grupe naplacuju poprilicno! Ukoliko niste zadovoljni radom sajta, imate jednu jako jednostavnu opciju, a to je da nw posecujete nas portal i svima lepo, a nadamo se da cete vase frustracije i komplekse koje imate uspeti da prevazidjete na neki kreativan i konstruktivan nacin! Puno pozdrava od urednistva sajta!

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje