petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (14. jun)

Danas ponovo na programu nemamo mnogo utakmica, ali se uveče igra nekoliko utakmica u okviru brazilskog prvenstva, te smo odlučili da vam danas skrenemo pažnje na interesantne statističke podatke vezane za date mečeve. Želimo vam puno sreće!

Tip 0-2 bio je prolazan na 12 od poslednjih 14 gostujućih utakmica Atletico PR-a u okviru prve lige Brazila. Hoće li i večeras protiv Atletico MG-a golovi izostati?

Najviše 2 gola viđeno je na 9 od poslednjih 10 utakmica Sport-a pred svojim navijačima u okviru brazilskog prvenstva. Da li će Brazilci i večeras biti bojažljivi kada su u pitanju golovi? Šta vi očekujete od susreta Sport-a i Sao Paulo-a?

Botafogo RJ nije uspeo da dođe do pogotka na 5 od poslednjih 6 gostujućih utakmica u okviru brazilskog prvenstva. Da li će ovu lošu tradiciju srušiti večeras protiv Vitorije?

Avai FC je gubio na poluvremenu, a potom i na kraju utakmice na 5 od poslednjih 6 utakmica na strani u okviru prve lige Brazila. Da li će Atletico GO iskoristiti lošu formu gostiju večeras?

Imate li vi neki predlog za večeras?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje