petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (24. septembar)

Nakon jednog dana pauze, danas nastavljamo starim ritmom. Ponuda je široka, na programu je pregršt interesantnih utakmica, a za vas smo i ove nedelje izdvojili ono najzanimljivije. Želimo vam mnogo sreće danas!

Leganes nije uspeo da pobedi na 16 od poslednjih 17 gostujućih utakmica u okviru prve lige Španije. Hoće li izgubiti od Las Palmasa danas?

Inter je slavio na 8 od poslednjih 9 utakmica pred svojim navijačima protiv Đenove. Uz to, Đenova nije postigla pogodak na 6 od poslednjih 7 ligaških susreta na strani. Da li danas možemo da očekujemo pobedu Intera bez gola Đenove?

Keln je gubio na poluvremenu, a potom i na kraju utakmice na poslednja 4 susreta u okviru nemačke Bundeslige. Da li će Hanover ovaj meč da „reši“ u svoju korist?

Marsej je igrao nerešeno na poslednjih 6 susreta sa Tuluzom. Da li nam je na redu novi remi u nizu?

Najviše dva gola viđeno je na poslednja tri meča između Avesa i Rio Ave-a, kada je Aves bio domaćin. Koliko golova očekujete danas?

Najmanje 3 gola viđeno je na 5 od poslednjih 6 utakmica Alkmara na svom stadionu. Koliko golova ćemo moći da vidimo danas protiv Ekselsiora?

Galatasaraj je vodio na poluvremenu, a potom i slavio na kraju utakmice na 8 od poslednjih 9 susreta u okviru prve lige Turske. Kakve su šanse Bursaspora na ovoj utakmici?

Šta vi tipujete danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje