petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona: Najave utakmica 1. kola u grupi F (sreda)


Ove srede na programu je novih 8 utakmica grupne faze Lige Šampiona, a u ovom članku predstavićemo Vam najave oba današnja susreta u okviru grupe F.


20:45 Fejnord – Mančester Siti

Fejnord je odlično startovao u novoj sezoni te nakon 4 kola holandskog šampionata imaju stopostotan učinak sa 4 pobede, ali ne treba izostaviti ni to da su ostvarili i pobede u Super Kupu i poslednjem pripremnom meču što ih je dovelo do niza od 6 utakmica sa zabeleženim trijumfima. Svakako ovaj učinak je za poštovanje, ekipa igra dosta otvoreno, ali sa dosta sigurnosti u odbrani, što je naravno doprinelo tome da na 4 utakmice postignu čak 12 golova, ali i prime tek 4 (od čega 2 protiv Heraklesa). Iako na prvi pogled izgleda neverovatno, Fejnord itekako može da bude konkurent ekipama Mančester Sitija i Napolija koji su proglašeni za najveće favorite za prolazak u završnu fazu, ali tek treba da vidimo kako će se stvari odvijati.

Mančester Siti na ovu utakmicu dolazi nakon ubedljivog trijumfa protiv Liverpula sa čak 5:0 i sada očekivano u svojim rukama imaju vrh tabele koji dele sa večitim rivalom Mančester Junajtedom. “Građani“ su ove sezone još žešći u nameri da povrate trofej u svoje vitrine, ali kao dodatan cilj za Pepa Gvardiolu nameće se i plasman u završnu fazu Lige Šampiona što bi trebao da bude realan, pa čak i minimalan moguć domet. Ceo tim deluje veoma ozbiljno, što možda verovali ili ne nije bilo viđeno prošle sezone na baš ovakvom nivou, pa mislimo da mogu napraviti odličan rezultat u grupi, iako kao što smo rekli treba paziti baš protiv Fejnorda.

S’ obzirom da se sastaje dve veoma ofanzivne ekipe za očekivanje je da na ovoj utakmici vidimo veliki broj golova. Mančester Siti kao ekipa kojoj je prioritet plasman minimalno do polufinala treba očekivati dosta otvorenu igru, ali sa dozom opreza u zadnjoj liniji, dok pak Fejnord ponesen odličnim rezultatima svakako može da bude opasan po krilnim pozicijama i tako donekle iskoristi prilike kojih ne bi trebalo da fali.

3+ @1,55 (3 ili više golova na utakmici)


20:45 Šahtjor Donjeck – Napoli

Šahtjor na ovu utakmicu dolazi vidno raspoložen pošto imaju stopostotan učinak na poslednjih 6 utakmica i 1. poziciju ukrajinske Premijer Lige u svojim rukama. Šahtjor koji nekoliko sezona u nazad važi za dosta nezgodnog protivnika u Evropi i ove sezone ima cilj koji je naravno plasman u završnu fazu, minimalno Lige Evrope pošto je grupa izuzetno teška, ako uzmemo u obzir činjenicu da se takmiče pored Mančester Sitija i Napolija, a naravno i Fejnorda. Svakako da “Mineri“ jesu ofanzivna ekipa koja bi mogla da da gol čak i Napoliju, s’ obzirom da njihovo građenje napada koje je čas brzo čas veoma traljavo (i obrnuto) dosta teško za blokiranje, što im uz činjenicu da igraju u Ukrajini (stadion Metalista u Harkovu) može biti prednost danas protiv Napolija.

Ni za Napoli ne treba mnogo trošiti reči. Ultra-ofanzivna ekipa sastavljena od igrača koji se dugo poznaju i zasigurno ima kvaliteta za završnu etapu LŠ i naravno borbu oko Skudeta sa Juventusom koji nesrećno gube iz sezone u sezonu. Zbog niza od 6 utakmica sa samo zabeleženim pobedama i samo 2 primljena gola (uz 15 postignutih) igrači treba da dobiju dodatnu motivaciju i samopouzdanje za meč sa Šahtjorom, a nema sumnje da danas mogu da postignu nekoliko pogodaka i tako prirede i sebi i nama odličnu predstavu.

Kao što je to slučaj sa Mančesterom i Fejnordom i ove dve ekipe po svemu sudeći mogu da danas prirede goleadu, tj. pravu fudbalsku predstavu u kojoj ne bi trebali da gledamo anti-fudbal. Šahtjor i Napoli su ekipe koje igraju dosta ofanzivno pa nije ni čudo što sada na stranu mogu da se postave dosta dobre defanzivne linije.

3+ @1,80 (3 ili više golova na utakmici)


Tipovi i kvote preuzeti su iz kladionice MAXBET

Svaki predlog predstavlja lično mišljenje urednika i šanse za prolazak nisu 100% sigurne. Ukoliko prepišete to radite na sopstvenu odgovornost, a mi Vam želimo svu sreću.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje