Poštovani čitaoci, pošto među vama sigurno ima ljubitelja statistike, obaveštavamo vas da sajt http://statwinners.com/public/ može da vam bude od velike koristi! Reč je o sajtu koji je zasnovan na jednom softveru koji bi mogao da bude od velike koristi mnogim kladioničarima.


O čemu je zapravo reč?

Reč je o softveru koji je baziran na statistici, a sve što treba da uradite jeste da kliknete na link, gde će vas dočekati video upustvo i uputiti u celu priču! Osim statistike, ovaj softver se oslanja i na trenutnu formu ekipa, te predstavlja neki vid kombinacije statistike i trenutne forme fudbalskih klubova.


Nadamo se da će vam se svideti program! Želimo vam mnogo sreće sa tipovanjem!

6 KOMENTARA

    • U pitanju je kladionicarski softver kome vi zadajete kriterijume na osnovu kojih on izbacuje utakmice, ne razumemo na kakvu prevaru mislite, kad vi zadajete kriterijume, a statistika daje parove?

  1. Prevara je da se softver placa, da oni reklamiraju 90% uspesnosti, a da su to sve kvote manje od 1.1, za kvote od npr 1.4 uspesnost je 60% sto je manje nego da sam uplacujem te kvote u listi.

    p.s. Koliku si najvecu kvotu na tiketu pogodio na osnovu softvera Milose?

    • U svakom slučaju će manje kvote doći u većem broju slučajeva, ali softver ne daje dojave, već nudi kladioničarske igre koje se procentualno najviše ponavljaju na mečevima nekog tima. Ja lično softver koristim samo za golove i to kao pomoćno sredstvo, ukoliko igrate kladionicu da bi pogodili velike kvote, ona ovo nije za vas, ali ako igrate da bude u realnom plusu, onda je odlična pomoć!

  2. druze jeste korisno, ali su male kvote one koji oni pogadjaju , tako da je ok alat, ali ima puno mana.
    sajt je nepregledan, i spor, ali vredi 300 kinti svakako

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here