petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Todorov: Obrukali smo sebe, ali i klub!

Aktuelni osvajač regionalne košarkaške lige „ABA“, Crvena Zvezda je sklopu 6. kola ovog takmičenja pred svojim fanovima „demolirala“ prvaka Makedonije, MZT Skoplje sa 39 poena razlike (112-73) i ujedno im nanela četvrti poraz u sezoni.

Nakon utakmice trener gostiju, Aleksandar Todorov na pres-konferenciji za medije je izjavio kako je pristup igre od strane njegovih igrača bio sramotan, iako je bilo očekivano da njegov tim pretrpi poraz u ovom duelu.

„Znali smo da je Crvena Zvezda bolja ekipa od nas i bilo je očekivano da izgubimo ovu utakmicu. Ne vidim ko može da savlada Zvezdu na njenom terenu, čak ni mnogo jače ekipe od nas. Namerno smo odabrali ovaj trenutak za promene u sastavu, ali nisam ni pomislio sa ćemo protiv evroligaškog tima odigrati tako malodušno i bez zalaganja. Prvo smo obrukali sebe, a zatim i klub. Nisam ni pomišljao da ćemo izgubiti sa 39 poena razlike, pogotovo jer je protivnik čitavo drugo poluvreme igrao sa rezervama. Mlađi igrači koji igraju samo u makedonskoj ligi su sada videli zašto ne igraju i u regionalnoj ligi“, kazao je Todorov.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje