subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin lošije pozicioniran, bez petorice bitnih fudbalera i u lošoj formi!

Domaćin neće moći da računa na čak petoricu fudbalera u večerašnjem okršaju, a bitno je napomenuti da su čak trojica iz zadnje linije, dok je jedan od preostale dvojice defanzivni vezni fudbaler. Sve su to standardni fudbaleri ove sezone, a njihov izostanak se mora osetiti i na terenu. Uz to, domaćin je i u vrlo lošoj formi, tako da blagu prednost dajemo gostu. Utakmica se igra večeras od 18:30 po našem vremenu.


Pontedera i Pro Patria će se sastati večeras od 18:30 po našem vremenu u okviru 29. kola italijanske lige po imenu „Serie C – Group A„, a stanje na tabeli je sledeće. Domaćin se nalazi na 10. mestu uz 7 pobeda, 12 remija i 8 poraza, ima skor 26:29 i 33 osvojena boda, dok se gost nalazi na 6. mestu uz 12 pobeda, 7 remija i 8 poraza, ima gol razliku 31:27 i čak 43 osvojena boda. Liga broji 20 ekipa, s tim što je Pro Piacenza izbačena iz lige, tako da trentuno broji 19 ekipa.

Trenutno stanje na tabeli.

Što se forme tiče, Pontedera ima 2 pobede, 5 remija i 3 poraza na proteklih 10 susreta, s tim što je jedna od te dve pobede navršena tek nakon remija u regularnom delu igre. Što se tiče forme gostujuće ekipe, ista je na poslednjih 10 susreta upisala 6 pobeda, 1 remi i 3 poraza, što je daleko bolje od svog večerašnjeg, oslabljenog rivala.

Poslednjih 10 utakmica oba rivala.

Najveći problem za domaći tim biće izostanci, a pogotovo jer je reč o izostancima zadnje linije terena koja je u velikoj meri zaslužna za čuvanje mreže. Pontedera neće moći da računa na petoricu redovnih fudbalera, a to su mahom fudbaleri zadnje linije terena. Neće igrati Alessio Benedetti (24n/1g/0a, centralni bek), Lorenzo Borri (22n/2g/0a, centralni bek), Paolo Ropolo (22n/1g/0a, levi bek), Andrea Magrini (26n/0g/2a, desni vezni) i Nicolas La Vigna (26n/1g/0a, defanzivni vezni). Za goste neće igrati Niccolò Gucci (26n/8g/1a, centarfor, najbolji strelac ekipe) i Manuel Lombardoni (22n/0g/1a, centralni bek).

Nadamo se da će gost ovo uspeti da iskoristi i dođe do pozitivnog rezultata.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika: Nije loše okušati sreću predlogom „X2“ koji se plaća kvotom 1.45 u ovom trenutku, što je i više nego dovoljno za željeni dubl, ako se uzme u obzir da matematički verovatnoća za prolaz ovog tipa iznosi 67%, a kvota je sasvim pristojna za takav  tip.

1:0 (0:0)


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje