četvrtak, 13. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Večeras su bez osmorice, a nisu u blistavoj formi!

Nakon dva poraza u poslednje tri utakmice, domaćin će imati problema sa izostancima. Stiže mu u goste ekipa koje u poslednje vreme ne gubi, a večeras će biti u gotovo punom sastavu. Hoće li domaćin moći da dođe do povoljnog rezultata bez osmorice fudbalera? Možete tipovati na ovaj meč do ponoći.


Kako se u skoro svim ligama bliži kraj, ili su prvenstva već gotova, u Brazilu nova sezona tek počinje. U drugoj ligi ćemo večeras ispratiti susret između CRB-a i Coritibe, a utakmica će se igrati večeras, u noći sa ponedeljka na utorak, tačno od 1 čas iza ponoći. CRB u ovaj meč ne ulazi kao favorit, ako nas pitate, pogotovo jer će biti oslabljen. Ipak, kvota na pobedu domaćina je u padu.

Stanje na tabeli trenutno izgleda ovako.

Iz prva tri kola CRB ima 1 pobedu i 2 poraza, dok Coritiba ima 1 pobedu i 2 remija, te, i naravno, bolju poziciju na tabeli. Ako se posmatra forma na poslednjih 10 susreta, Coritiba u međusobnom odnosu može da se pohvali boljom. Ima 5 pobeda, 4 remija (jedan završen porazom) i 1 poraz, dok CRB ima 2 pobede, 4 remija (jedan završen pobedom, jedan porazom) i 4 poraza.

Pored lošije forme, CRB će večeras biti bez čak osmorice fudbalera. Za CRB neće igrati Felipe Menezes (1n/0g/0a, ofanzivni vezni), Hugo Sanches (0n/0g/0a, centarfor), Vinicius Silvestre (2n/0g/0a, golman), Wellington Carvalho (1n/0g/0a, centralni bek), Victor Rangel (3n/1g/0a, centarfor), Mailson (2n/0g/0a, desno krilo), Lucas (0n/0g/0a, defanzivni vezni) i Victor Ramos (3n/0g/0a, centralni bek). Vodite računa da je u pitanju tek 4. kolo druge lige Brazila, te da stoga fudbaleri imaju mali broj nastupa. Za goste neće igrati samo Rafinha (0n/0g/0a, ofanzivni vezni).

Činjenica je da je tek početak sezone i da se mnogi fudbaleri tek uigravaju, ali će ovo biti težak zadatak za CRB, pogotovo jer će biti bez osmorice fudbalera. Iako nisu favorizovani, mi ćemo prednost dati gostima.

Mišljenje urednika: Početak prvenstva, malo teže noge i tradicionalno neefikasni Brazilci navode nas na to da ćemo večeras videti maksimalno 3 gola. Takođe, smatramo da bi gost mogao da ostane neporažen, te se kvota za tip „X2&0-3“ plaća čak 1.80 večeras.

1:0 (gosti promašili penal)

Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje