petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bez 8 igrača će ugostiti tim koji odlično igra na strani

Domaćin neće moći da računa večeras na 8 igrača, među kojima su 4 igrača sredine terena koji imaju važnu ulogu u timu, a na megdan mu dolazi tim koji se bori za osvajanje šampionata. U pitanju je meč na kome ne treba očekivati mnogo golova, a možete ga odigrati najkasnije nešto pre 21h.


Najava meča: Večeras će se u terminu od 20:45 po našem vremenu u okviru 15. kola Irske Divizije 1 sastati Galway i Cabinteely.

Galway: se nalazi na 7. mestu na tabeli sa 12 osvojena boda (skor 4 0 9) uz gol razliku 16:18. Kao domaćin je osvojio 6 bodova uz prosek golova od nešto više od dva po meču. U poslednja 6 je viđeno najviše tri, a u 4 od 6 najviše dva. Danas neće moći da računa na 8 igrača: tri odbrambena igrača Dalovren, Runi i Piters, četiri igrača sredine terena suspendovani Melodi (13 meča / 1 gol), Higins (6/1), Kolins (6/0), kao i drugi strelac tima Beri (10/2), kao ni na napadača Mek Govana (3/0). 

Cabinteely: se nalazi na 4. mestu na tabeli sa 26 osvojena boda (samo dva manje od lidera, pa je ozbiljan kandidat za ulazak u elitni rang takmičenja). Najzaslužnije su sjajne igre na strani, pa sa skorom 5 1 1 imaju status najboljeg gosta šampionata. Kao gosti su na proseku golova od nešto više od dva po meču. Vezao je pet gostovanja na kojima je viđeno najviše dva golova.

Mišljenje urednika: Jedino tradicija nije na strani današnjeg gosta, ali mi odlična partije na gostovanjima i izostanci u timu domaćina daju ulogu favorita. Forma i partije tokom cele sezone ukazuju da na utakmicama ova dva tima retko viđamo goleade i mečeve sa 4 ili više gola. To kao dobar predlog nameće igru X2 i ug0-3 koja donosi kvotu od @1.80 / MaxBet

Kraj – 0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje